U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Leuke leesbrillen voor een schappelijke prijs

Hier is plaats voor een SEO tekst; een informatieve tekst met daarin belangrijke zoekwoorden die je potentiële klanten zullen gebruiken in google, zoals bijvoorbeeld: Leesbril, leesbrillen, goedkope leesbril, leesbril bestellen, zonne leesbrillen, online bestellen, kopen, brillenwinkel, moderne leesbril, etc. Verplaats je in de klant en bedenk met welke woorden ze jouw product zoeken. Misschien gebruiken ze ook concrete kleuren in de zoekopdracht, bijvoorbeeld, blauwe leesbril? In deze tekst is het ook goed om linkjes te plaatsen naar categorieën en of producten.. lees verder

Een dergelijke SEO tekst is vooral op de homepage erg belangrijk. Het geeft natuurlijk geen garantie op een goede google positie, maar de kans op een goede positie met tekstloze pagina is erg klein.

Je mag deze tekst vervangen, dit kan onder: CMS - Statische blokken - Homepage tekst (SEO). Wanneer je de tekst klaar hebt zal ik de zoekwoorden ook in de meta (meta-keywords en meta-omscrhrijving) plaatsen. Vervolgens kunnen we een meta-check doen waarmee we de meta-informatie in relatie tot jouw tekst kunnen toetsen.